joi, 16 mai 2013

MINIVACANŢĂ DE VIS ÎN BULGARIA!!!!

Tabăra Specializată de Matematică „ALTAIR 2013”, ediţia a XLX-a îşi deschide larg uşile cu oferta promoţională în perioada 16 iulie – 26 iulie 2013, pentru odihna pe litoralul Mării Negre, în tabăra internaţională pentru copii „Brigantina” din Bulgaria.
Tabăra este amplasată pe teritoriul uneia dintre cele mai populare staţiuni maritime din Bulgaria Albena.
Staţiunea Albena se află la 75 km de la graniţa cu România şi la 30 km de oraşul Varna, pe malul unui golf liniştit cu splendide plaje de nisip.
Teritoriul taberei se află la 300 m de nivelul Mării Negre şi este înconjurat de un perete decorativ din verdeaţă.  Pe teritoriul taberei se află cantina cu terasă (pentru 3 mese pe zi), teren de fotbal, teren de baschet, teren de joacă pentru copii şi terasa pentru activităţile de divertisment şi discotecă.
Zilnic programul  de tabără antrenează copiii în probe de creaţie, jocuri intelectuale, diferite competiţii sportive ghidate de antrenorul de sport şi salvamari, activităţi de divertisment conduse de animatori.
Preţul pachetului este de 255 euro.
Servicii incluse: cazarea  + 3 mese  pe zi ( masă suedeză) + asigurarea medicală + drumul tur–retur + 2 excursii + seara cu scamatorii  + piscina.   
Orice zi din programul de activitate în Tabăra internaţională din Bulgaria Brigantina , Albena, prevede:
Dejun
Plajă
Activităţi intelectuale
Masa de prînz
Somn
Program de meditaţie, piscina
Plajă, concursuri sportive
Cina
Program de divertisment (concursuri, festivaluri, jocuri, distarcţie)
Discoteca
Informatii suplimentare: http://gallery.ztcneda.com/bg/#/pictures1/gorska_prikazka/IMG_7370.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu